nrfrh_
Bonjour!



Assalamualaikum. Thanks for visiting here. Do not open my page source k? Thankyouu xx :D


Tagboard!


No harsh words please ^_^ Thanks.


Credits!


Thankyou very much for helping! :D

Basecodes: Nurul AtiQah
Edited By: FarahAmiera.
Others:    


Aziera Adenan's Segmen.


Assalamualaikum , wala wala gais , ahaks :p ok gedik. Hari saya nak join satu segmen yang dibuat oleh Aziera Adenan . Wkwkwkw dia sangat comel k , ahaks ;p Syarat syarat nya dah pun saya laksanakan, wahai Aziera. Ihiks ihiks *gelak gedik again -___________- Berikut adalah soalan daripada beliau. cekidaut :p ahaha . Gelak je aku ni dari tadi -.-

Soalan dari Aziera:

1. Nama : Farah Amiera . *maaflah tak bagi nama penuh, ada sebab T_T*
2. Umur : 11 tahun :3
3. Tarikh Lahir : 12 Jun 2001.
4. Sekolah : SK Puchong Utama 3
5. Hobi : Membaca novel ;-;
6. Bakat Lain : Saya takda bakat lol
7. Personaliti : Suka sangat mengejek orang , kadang kadang suka tolong mak basuh pinggan . KADANG      KADANG. LOLS.
8. Warna kegemaran : Hitam ofcourse :3
9. Makanan Kegemaran: Asam Pedas ;-; sedap gilaa k  .
10. Minuman Kegemaran: Sirap Ais :3
11. Nombor kegemaran: Tujuh.
12. Perkara paling membuat anda stress:  Mathematic -________-
13. Mood anda ketika ini: Excited, ahaks .
14. Filem yang membuatkan anda mengalir air mata: Papa I Love You , lol ;-;
15. Harapan masa depan: Saya boleh bawak whole family saya pergi Makkah dan boleh berdikari ;;-;;
16. Nama kawan baik anda: Arisa & Hanifah. :D
17. Status anda: Taken, ahaks.
18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: iPhone 5 -__-
19. Haiwan kegemaran: Sugar glider, nak sangat tapi mak tak bagi , sebab mahal sangat -,-
20. Luar negara yang ingin anda melancong: Gaza, tapi bukan melancong , ahaksahaks.
21. Siapakah Idola Anda: Nabi Muhammad SAW <3
22. Tempat Yang Paling Indah Pernah Anda Lawati: Pulau Perhentian.
23. Adakah anda takut pada hantu: Kalau ada depan mata tibatiba takutlah jugak, tapi kadang-kadang tak.
24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: Arisa & Hanifah <3
25. Jika anda memiliki RM 1Juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Saya nak beli rumah besar, bawak family pergi Makkah, dann nak beli purdah, jubah, dan tudung bawal labuh! yeay , Haha .

Uwwww dah habis. Penat I jawab tau , ahaha gedik -_- k , korang pon jom join sekali !